NAPADNUT KVENTIN TARANTINO! Slavni reditelj opkoljen usred večere - tražili da izgovori jednu reč

Proslavljeni reditelj Kventin Tarantino napadnut je dok je mirno večerao u Njujorku.

Shutterstock/Andrea Raffin/X/NEXTA

Nepoznata žena afro-američkog porekla uputila je salvu uvreda na račun reditelja Kventina Tarantina, koji se u tom trenutku nalazio u jednom njujorškom restoranu.

"Ti cionističko go**o", uzvikivala je žena Tarantinu u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama. Reditelj je uz pratnju morao da napusti restoran, dok ga je masa propalestinski nastrojenih aktivista ispratila salvom uvreda i tražila od njega da izgovori uvredljivu reč "nacisti".

Američki reditelj oženjen je izraleskom pevačicom i modelom Danijelom Tarantino, i javno je stao na stranu Izraela u ratu te podržao vojsku te zemlje posetom bazi kako bi im "digao moral". Ova vest je naišla na brojne osude anti-izraleskih aktivista, što je uzrok najskorijeg napada na filmmejkera.

U klipu se može videti aktivistkinja poznata pod imenom Crackhead Barney, kako doziva reditelja: "Kventine Tarantino!" kako bi zadobila njegovu pažnju.

"Hej", odgovara tvorac "Kill Bill-a", "Pulp fiction-a", "Od sumraka do svitanja". Ona mu zatim dovikuje: "Zašto si cionističko go**o? Ideš u Izrael??" na šta Tarantino nije odgovorio, pre nego što ga osoblje restorana ispraća. Dok se vidi kako ulazi u atuo, aktivistkinja više puta tera Tarantina da ponovi reč "nacisti", a zatim grupno šutiraju njegov automobil kojim se odvezao.

Tarantino, koji vreme provodi na relaciji Tel Aviv-Holivud, nakon ženidbe sa Danijelom 2018. govorio je sa puno ljubavi o životu u Izraelu. Njegova supruga je ćerka pokojnog izraleskog tekstopisca i izvođača Pika Svika.


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BILA SAM NA 37 KILOMETARA OD GAZE KAD SAM ČULA DA JE POČEO IRANSKI NAPAD" Srpska odbojkašica usred raketnog napada na Izrael  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!