ŠAĆIRI LJUBIO "BOMBU" IZ SRBIJE: Ko je i čime se bavi lepotica koja je Albanca bacila na kolena

Džerdan Šaćiri svojevremeno je privlačio ogromnu pažnju zbog navodne ljubavi sa lepoticom sa Kosova.

Instagram/Screenshot/dhurataahmetaj/MNPress

Utakmicu između Švajcarske i Škotske definitivno je obeležio Albanac iz južne srpske pokrajine sa švajcarskim pasošem Đerdan Šaćiri koji je uspeo da izjednači rezultat. 

Fudbaler koji je poznat po provokacijama Srbiji golom je zapalio masu, a interesantno je da se o privatnom životu momka rođenog 1991. u Gnjilanu se malo zna. Tu i tamo procure neke informacije poput one da je presadio kosu.

Daniela Porcelli / imago sportfotodienst / Profimedia 

Ipak, ono o čemu se dugo šuškalo je da je navodno bio u vezi sa lepoticom koja vodi poreklo iz Srbije, zanosnom Duratom Ahmetaj

Paparaci su ih nekoliko puta uhvatili zajedno u noćnim provodima, mada fudbaler i pevačica za sada javno nisu priznali svoju romansu. Ipak, pre izvesnog vremena su priznali da više nisu zajedno. 

No, ko je Durata Ahmetaj koja je problematičnom Albancu ukrala srce?

Pop zvezda i influenserka je rodom sa Kosova, a pored toga ona ima i svoj salon za ulepšavanje koji je jedan od najpopularnijih.

Veoma je popularna i na Instagramu gde je prati preko pola miliona ljudi. Važi za jednu od najlepših žena na Balkanu, a dovoljan je jedan pogled na njene fotografije dovoljan je da vam bude jasno zašto je to tako.  

Zanosna Albanka oduzima dah oblinama, i sudeći po objavama, obožava da putuje, te se redovno javlja sa luksuznih svetskih destinacija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Šaćiri prilazio srpskim igračima  Kurir

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!