NEMA ŠANSE DA GA PREPOZNATE! Evo kako danas izgleda robijaš Bubamara iz "Porodičnog blaga"

Glumac Ljubiša Barović se povukao nakon "Porodičnog blaga", a danas bi ga malo ko prepoznao.

YouTube/ LJUBAV NAVIKA PANIKA/screenshot

Kultna serija "Porodično blago", koja se i danas reprizira, donela nam je velik broj likova kojih se i danas rado sećamo.

Ipak, mnogi dobro pamte i bivšeg robijaša, unezverenog pogleda koji nakon izlaska iz zatvora dolazi kod sudije i donosi mu paket sumnjivog sadržaja, za koje su svi mislili da je eksploziv i da on želi osvetu - Boška Divljaka, zvanog Bubamara. Njegov lik je tumačio Ljubiša Barović, kog već 20 godina slabo viđamo na malim ekranima.

Osim što je igrao manje uloge u filmu "Zona Zanfirova" i seriji "Srećni ljudi", malo gde smo ga gledali, a o njemu se malo zna u javnosti.

Ono što je poznato jeste da je glumac radio u pozorištu u Leskovcu i Novom Sadu, kao i da je prvak Šabačkog pozorišta. Režirao je za decu predstave: "Pepeljuga", "Natalija i gusari" i "Trnova ružica". Za iste predstave je napisao tekstove kao i za predstavu "Bajka o bajatom pasulju”.

Ono što je uvek bilo privlačno ljudima, a i danas je, njegov izgled i odlična mimika lica. Ljubiša danas ima sedu kosu i skoro je pa neprepoznatljiv.

YouTube/Šabačko pozorište/screesnhot 

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milica Pavlovic na kolenima u Zagrebu  Goran Kovacic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)