UMALO ĐOKOVIĆEVA SNAJKA, SAD UHVAĆENA S DRUGIM! Dragana Mićalović surfuje s njim - evo ko je mišićavi momak

Poznata glumica Dragana Mićalović izgledom pleni gde god da se pojavi, te nije ni čudo što muškarci tako lako "padaju" na njenu lepotu, ali i harizmu i duhovitost.

Instagram

Sestra Sobode Mićalović, Dragana privukla je veliku pažnju kada je pre nešto više od decenije, kao bomba odjeknula vest da je u ljubavi s bratom Novaka Đokovića, Markom. Mnogi su očekivali da se ova ljubav završi brakom, ali nažalost do toga nije došlo i par se razišao.

Posle Marka, Dragana Mićalović je pre nekoliko godina bila u ljubavi s biznismenom Stevanom Purićem. Stevan je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu, a njegova bivša supruga Jovana Filipović se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda" i podarila mu je tri ćerke od kojih se jedna takmičila u "Pinkovim zvezdicama" i ostvarila zavidan uspeh. Ni ova ljubav nije potrajala, pa su se Dragana i Stevan rastali 2021. godine, kako su domaći mediji pisali.

Nakon prekida romanse sa Stevanom glumica se okrenula poslu, porodici i prijateljima, a nedavno je kupila sebi i nekretninu. Sada je novim objavama privukla veliku pažnju, u pitanju su bile slike sa mora, na kojima se vidi kako ona sa zgodnim i mišićavim muškarcem surfuje na vodi.

U pitanju je momak po imenu Uglješa Novak, sa kojim Dragana po svemu sudeći vežba surfovanje - "I tako već godinama, sada već ozbiljno uvežbani", napisala je Dragana uz snimak koji je podelila na svom profilu na Instagramu.

Osim toga, Dragana je i prošle godine objavljivala slike sa Ade Bojane, upravo sa Urošem, a tada, kao i sada svi su posumnjali da su njih dvoje u vezi, iako to glumica nikada nije potvrdila, a sada se mnogi ponovo pitaju da li između njih ima nečeg višeg od prijateljstva.

Uglješin Instagram profil poslužio je kao riznica informacija o njemu, te se tako doznalo da je Uroš zapravo advokat. On i brat rade u očevoj advokatskoj kancelariji osnovanoj još 1991. godine. Pored advokature Uglješa obožava ekstremne sportove, surfovanje, planinarenje, dok je istovremeno svetski putnik , a uporedo je izuzetno pobožan.

Da je momak za primer svedoči i to što ga je Draganina sestra Sloboda zapratila na Instagramu i često mu lajkuje objave.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NOGE KAO ŠERON STOUN, DRAGANA MIĆALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica u nikad kraćoj haljinici, SEVNULA G*ZA a kamera sve snimila  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!