"Aleksandre, ustani, nemoj da se šališ": Mirko Kodić o kobnom danu kada je zatekao mrtvog sina u krevetu

Mirko Kodić opisao najteži trenutak u svom životu

ATA Images /Antonio Ahel/Facebook/screenshot

Harmonikaš Mirko Kodić doživeo je najtežu životnu tragediju kada je njegov sin Aleksandar iznenada preminuo. Tragični događaj odigrao se pre osam meseci, a nedavno je Kodić opisao i šta se dešavalo kobnog dana.

"Doživeo sam takav šok… On je bio isti ja, bio je moj ljubimac. Voleo je da živi 200 na sat. Voleću ga dok god sam živ. Voleo je lepe stvari, devojke, Crvenu zvezdu, Beograd… On je bio moj ponos! Njega je bog uzeo za sebe. Bogu je bio potreban više nego ovom svetu jer na ovom svetu imaš uvek neke jurnjave, sad imaš sutra, nemaš, sad si ok, sutra nisi. Zato je njega bog uzeo da gore ima mira", rekao je Kodić i otkrio šta je radio tog dana kada je stigao poziv.

Aleksandar Kodić na večni počinak ispraćen bakljama:

"Tog dana, ujutru, došao je moj drug da mi pomogne da neke cigle pomerim. Mi smo to slagali kada je zazvonio telefon. Čuo sam njegovog kuma Matiju, koji je tražio Silviju, moju sadašnju ženu... Dao sam mu Silviju, koja nije želela da mi objasni šta je saznala. "Moramo da krenemo ka Karaburmi, nešto nije dobro", tako mi je rekla".

"Ušao sam na vrata kod bivše supruge Jasne. Ušao sam u sobu, on je samo ležao. Nikad neću reći da je mrtav. On je za mene uvek živ i neću da se pomirim s tim. Počeo sam da ga ljubim, bio je hladan kao stena, ljubio sam mu obraze, noge, ruke i rekao: 'Aleksandre, ajde ustani, nemoj da se šališ'. Nakon toga samo sam izašao iz sobe i tek tada shvatio šta se desilo. Tada je nastala tuga pregolema", otkrio je harmonikaš u emisiji "Premijera vikend-specijal“.

 (Republika, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!