"Držao je pištolj i rekao da nam je ubio majku": Stravična ispovest ćerke najlepše glumice u Jugoslaviji

Maša Vujanović prisetila se dana kada je njena majka Milja Vujanović upucana.

Youtube/Delta Video

Maša Vujanović, ćerka je naše poznate glumice i astrološkinje Milje Vujanović, prisetila se najtežeg dana u svom životu.

Podsetimo, u maju 2000. godine na Milju je pucao tadašnji partner po imenu Obren. Odmah nakon toga on se sam predao policiji. Milja je preživela, ali je ostala nepokretna.

"On je sedeo kod nje u stanu. Bio je to 8. maj. Došlo je do neke svađe. Da li je ona htela da on iznese svoje stvari ili nešto drugo ne znam. Živela sam u stanu prekoputa. U stanu su tog dana bili njih dvoje i brat Leon. Mama je krenula da otključa vrata manikirki, a on joj je sa velike blizine pucao u kičmu. Ona se srušila", ispričala je u serijalu "Na ivici pakla".

Mašin brat Leon je bio u kući kada je njihova majka Milja upucana u leđa, dok je Maši tragične vesti javila kuma.

"Moj brat je doleteo. On je par dana pre oga dobio naprasnu želju da izučava prvu pomoć. Tako je uspeo da joj zaustavi krvarenje. Kad je čuo pucanj doleteo je. Držao je u jednoj ruci pištolj, a u drugoj cigaru. Kad je pucao, bacio je ugasio na podu i rekao mom bratu: 'Ubio sam ti majku'. Otišao je a se prijavi, jer će mu to biti olakšavajuća okolnost", nastavila je.

YouTube/BALKAN INFO - Zvanični kanal 

Milja nije odmah preminula, međutim ostala je potpuno nepokretna i kao "biljka" živela narednih pet godina. Maša je svaki dan bila uz nju.

"Sećam se, videla sam je. Gurali su je. Bila je natečena i bez svesti. Vikala sam "Mama, tu sam! Ništa se ne brini". I ona je zamislite otvorila oči i nasmešila mi se", prisetila se.

Ovako je Milja izgledala:

 PROČITAJTE JOŠ: OTAC MU SE UBIO, NJEGA PREBILA GRUPA MLADIĆA! Bojana Marovića život nije mazio: "Nikad se nisam oporavio"

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nataša Bekvalac uživa na Adi Bojani  instagram/bekvalceva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)