"Sprema se nešto lepo": Tri meseca od venčanja Dragana Kosjerina najavila novosti

Poznata voditeljka Dragana Kosjerina sa suprugom, stomatologom Bojanom Preduv, obeležava tri meseca braka. Od dve venčanice do medenog meseca na moru, par ne prestaje da intrigira obožavaoce.

Instagram/dragana.kosjerina/Screenshot

Iako su mnogi mislili da Dragana i Bojan još uvek uživaju na medenom mesecu, par je već zaronio u poslovne obaveze. Jedna od najlepših domaćih voditeljki, najavljuje nešto novo i uzbudljivo, što podgreva znatiželju njenih pratilaca.

"Prelepa i spolja i iznutra", opisao je kreator i pijanista Stefan Đoković Draganu, na nedavnoj fotografiji, na šta je ona odgovorila: "Spremamo se za nešto lepo." Ova razmena poruka na društvenim mrežama dodatno podstiče spekulacije o njenim budućim projektima.

Instagram printscreen / dragana.kosjerina 

Detalji o projektima na kojima Dragana radi ostaju tajna, ali je jasno da će ona, zajedno sa svojim timom, bilo u okviru Javnog servisa ili van njega, uskoro predstaviti nešto što će privući pažnju javnosti.

Udaja se za stomatologa

Dragana Kosjerina i njen izabranik, stomatolog Bojan Perduv nedavno su se venčali. Dragana i Bojan najpre su organizovali versko venčanje, a sutradan su se u prisustvu porodice i prijatelja u luksuznom beogradskom hotelu pred matičarem zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Antonio Ahel/ATAImages 

Međutim, ono što je privuklo veliku pažnju jesu voditeljkine burme. Dragana nije imala jednu burmu kao njen suprug, već dve - od žutog i belog zlata. Mladenci su se odlučili za prstenje "Cartier", čije su cene od 2.100 evra i 2.830 evra.

Pogledajte još slika sa njihovog venčanja:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Dragana Kosjerina  Kurir

(Blic/MONDO/Marina Cvetković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!