Kako je Bora upoznao "lutku sa naslovne strane": Ozloglašeni pijanac počeo da je udara, a onda je roker rekao 7 reči

Stefana Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje imao je danas suđenje u Vranju, zbog čega se zaputio u rodni kraj.

ATA Images/Antonio Ahel

Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je u svojoj 72. godini, ostavivši iza sebe stotine hitova na kojima su odrasle generacije i generacije ljudi, među kojima je "Lutka sa naslovne strane" bila jedna od najomiljenijih. 

Upravo je spot za ovu numeru svojevremeno privukao ogromnu pažnju zahvaljujući fatalnoj Meri Cakić kojoj je pripala glavna uloga

Youtube / Riblja Čorba Official channel 

Iako se kasnije povukla iz javnosti, ona se nedavno za Kurir prisetila prijateljstva sa Borom. 

Meri je i dan-danas "lutka sa naslovne strane", i izgleda nestvarno lepo, a čuvenog rokera upoznala je slučajno u jednoj beogradskoj kafani.

Printscreen/radiosvetski 

- Tu smo se okupljali, jednom sam se ja tu našla, sedela za susednim stolom. Prišao mi je neki Aca, koji je bio poznati alkoholičar i narkoman, i udara me nečim po glavi. Bora je kriknuo i rekao "Ne, Aco, ona je pod mojom zaštitom!" Hvala pokojnom Bori što sam uvek bila zaštićena.

Ona se osvrnula i na svoju ulogu u spotu pesme "Lutka sa naslovne strane":

- Ja sam se još u Leskovcu bavila novinarstvom, i tamo sam upoznala rokere, ali nisam poznavala Boru, Čolu... Znala sam da ću njih naći u jednoj kafani. Kada ja tu prođem, to je bio putujući zemljotres, svi su me gledali. Bora me tu zapazio, i rekao "ti ćeš meni biti specijalni gost". Ja sam pitala zašto baš ja, na šta je on odgovorio "ti nemaš samo izgled, već i harizmu, ti to možeš da izneseš. Možeš da se skineš i da ne izgledaš vulgarno".

This browser does not support the video element.

ONA JE "LUTKA SA NASLOVNE STRANE"! Posle 42 godine zvezda spota Riblje Čorbe progovorila o Bori Đorđeviću: Pod mojom je zaštitom!  Kurir televizija

Za kraj ona je podelila njihovo poslednje viđanje prenego što nas je pevač napustio.

- Vrlo pozitivno ću se sećati Bore, vrlo emotivan. Predložila sam mu da skrati kosu poslednji put kada sam ga videla, i on je rekao "Ja? Nikako!" - ispričala je Meri.

Podsetite se i čuvenog spota za pesmu "Lutka sa naslovne strane"

Lutka sa naslovne strane  Youtube / Riblja Čorba Official channel

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Bora Čorba sahranjen uz pesmu "Pogledaj dom svoj, anđele"  Kurir

Izvor: Kurir.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!