Pevačica (32) kupila sebi grobno mesto: Aleksandra otkrila sve, već je stavila spomenik i sliku

Aleksandra Tadić Cipka pokazala je svoje grobno mesto.

ATA / A.H. / Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka sredinom maja izgubila je supruga Nebojšu Jarina Stojićevića, koji je preminuo u 52. godini od posledica infarkta.

Nekoliko meseci nakon ove tragedije, pevačica je podigla spomenik suprugu, a sve je iznenadila što je pored njega kupila i sebi grobno mesto. Pored njegove fotografije, na spomeniku je stavila i svoju sliku.

Instagram/aleksandracipka/screenshot 

Podsećanja radi, Cipka je nakon 40 dana od suprugove smrti podelila emotivnu poruku na društvenim mrežama, najavljujući svoj povratak poslu. Istakla je da će nastaviti sa pevanjem i poštovati sve zakazane nastupe, iako joj je gubitak supruga bio izuzetno težak.

U objavi je izrazila ljubav prema Nebojši, rekavši da živi i peva u njegovu čast i da su "jači od sudbine".

"Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam dalje gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo ali otom potom... Znam da ima mnogo vas koji volite moj dosadašnji rad i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i večnu ljubav! Jači smo od sudbine", rekla je tada Cipka.

 PROČITAJTE JOŠ: "FAMILIJO, OD SAD SE GLEDAMO PREKO MEDIJA" Cipka progovorila posle smrti muža - Nisu saučešće izjavili

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milica Kemez o Miljaninoj trudnoći  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ Katarina Bojović)