• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pedeset nijansi sive" - lova samo kaplje!

Izvor mondo.rs

Autorka E.L. Džejms najviše je zaradila u protekloj godini, piše "Forbs".

Džejmsova, autorka erotske trilogije "Pedeset nijansi sive", na prvom je mestu "Forbsove" liste pisaca koji su najviše zaradili u protekloj godini, prenosi svetska štampa.

Džejmsova je priču počela na Internetu, na jednom sajtu za obožavatelje "Sumrak sage", a na nagovor čitalaca na netu pretočila je svoju ideju o mračnom biznismenu i naivnoj studentkinji u tri knjige.

Džejmsova je u godini između jula 2012. i jula 2013. inkasirala 95 miliona dolara.

Na drugom mestu nalazi se Džejms Paterson, koji objavljuje pet knjiga godišnje i zaradio je 91 milion dolara. Treća je Suzan Kolins ("Igre gladi", 55 miliona), četvrti Bil O'Rajli, bivši novinar CNN-a i autor političkih trilera (28 miliona).

Na petom mestu nalazi se kraljica romanse Danijela Stil (26 miliona), slede je dečji pisac Džef Kini i autorka detektivskih romana Dženet Evanovič sa po 24, zatim nova kraljica "ljubića" Nora Roberts (23), i Den Braun, autor kultnog "Da Vinčijevog koda" sa 22 miliona dolara.

Na desetom mestu liste nalazi se gospodar horora Stiven King, koji je ove godine objavio knjigu "Joyland" a u septembru će izaći dugo očekivani nastavak "Isijavanja", "Doctor sleep". King, koji trenutno uživa u uspehu serije "Pod kupolom" po istoimenom romanu, zaradio je 20 miliona dolara.

Tagovi

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zla Palcica

Still better love story than Twilight.

Nemam ime, imam komentar

Najidiotskije knjige koje sam u zivotu procitala. Zali Boze 3 dana koja sam na njih bacila. Iskljucila sam se iz kluba citalaca nakon ovog izbora. :(

Zea mays

@Nemam ime, imam komentar Cudo kad ti se vec nije svidela prva da si drugu uopste i pocinjala da citas... hmm i jos za tako kratko vreme si uspela da ih procitas...toliko o tome.

SERIJE