Zatim urolajte napunjene šljive u tanko sečenu slaninu ili masniji pršut, dužine od oko desetak centimetara.
Rolnice probušite čačkalicama i poređajte ih na pleh. Nalijte malo goveđe supe i pecite ih u zagrejanoj rerni na 150 stepeni od tri do pet minuta, piše u knjizi "Kuvari glumci".
Pripremljene šljive služite kao toplo predjelo.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Haos na kraju i poraz Crvene zvezde: Teo promašio za produžetak, sudije u prvom planu!
Partizan želi da prekine crni niz: Istorijski susret slavnih trenera, ne zna se kome je pobeda potrebnija
Ogromna greška sudija na štetu Crvene zvezde: Najbitniji poeni na meču nije trebalo da važe!
Predrag Mijatović podigao ton: Kakve veze ima Vučić s krizom u Partizanu?!
Mondo ukrštenica za 15. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!