• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda - Real: VIP navijači, hapšenje, koreo!

"Arena" je bila premala da primi sve one koji su želeli da gledaju utakmicu Crvena zvezda - Real Madrid. Neki su, ipak, morali prerano kući.

SVE GALERIJE

Komentari 28

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Loverboy

Džaba cigani titula ništa,kad na vašoj guzi tanga blista!...ššššš...

Željko

@simon:Prvo,dug nije oprošten,vraća se kroz reprogram.Drugo,to nije FMP,već Crvena Zvezda Telekom,a FMP se posebno takmiči,dva kluba su se infrastrukturno fuzionisala(recimo dve najbolje škole košarke u državi su se spojile u jednu,i Zvezda je dobila prostor za treniranje i igranje utakmica po potrebi),tako da te priče o prodaji grba su smešne,jer nemate zašta drugo da se uhvatite.I treće,niko od vas ne priča o vašoj fuziji sa Igokeom,a još uvek je aktivna! P.S.Videćemo šta ćete vi raditi,kada dodjete do prodaje grba,što vam nikako NE ŽELIM! Želim vam da prestanete da slušate i oterate Vujoševića i Danilovića,oni su prepreka zdravom rivalitetu dva kluba,i odnosima simpatizera dvaju rivala.Isto važi i za Čovića.MIR,BRAĆO,MIR!

Nije nego

@Željko nije fuzija vec zamrzavanje, nije vracanje duga vec otpis duga (kakvo je to vracanje duga ako treba da vratim 15 posto od istog) trece i sam vas vozd covic je reko da ne moze fmp-u niko da zabrani kako ce da se zove, i cetvrto fuzija i zamrzavanje su dva razlicita pojma, vi ste promenili i ime i klub i adresu i pib znaci to je sasvim jedno drugo preduzece tj klub....mi smo brate nebo i zemlja.