Potrebno:
- 200 grama zelenih, crnih, sušenih maslina (bilo kojih, a može i mešano)
- čen belog luka (ne mora)
- šaka mlevenih badema (ne mora)
- začini po želji
Priprema:
Masline očistite od koštica i stavite u blender sa očišćenim lukom. Badem bi trebalo da odstoji u vrućoj vodi tokom noći. Dodajte začine: origano, čili, ruzmarin... ono što volite. Sve dobro izmiksajte, prespite u staklenu teglu i macakjte na prepečni hleb. Može da stoji, poklopljeno u frižideru, nekoliko dana. Ukoliko želite blažu varijantu, možete u belnder da stavite samo masline i začine.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte