• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Milijarda evra godišnje u Beograd na vodi"

Izvor mondo.rs

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da bi u narednih pet, šest godina u projekat Beograd na vodi moglo da bude investirano po milijardu evra godišnje.

"Beograd na vodi je građevinski projekat koji predstavlja osnovu nove srpske politike. Tim projektom podići ćemo građevinsku industriju i udeo te industrije u bruto društvenom proizvodu", rekla je Zorana Mihajlović na sednici Skupštine Srbije na kojoj je premijer Aleksandar Vučić obrazložio predlog zakona o Beogradu na vodi. 

Ministarka je istakla da srpska ekonomija nema vremena za čekanje.

"Moramo da pokrenemo infrastrukturu, energetiku i građevinarstvo kako bi ostvarili glavni cilj - bolji život građana, a naš cilj je da se u Srbiji živi bolje krajem ove godine ili početkom sledeće", rekla je Zorana Mihajlović.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nemanja

I kad bi se desilo, od jedne mlijarde ce ukrasti 800-900 miliona, a posle ce se ponasati kao da se nije desilo.

BLUE WITCH

DOVEDI DAVIDA KOPERFILDA ! ON TO RADI BOLJE, OD VAS ,,EXPERATA" !

Petar

Gospodja Mihajlovic jedno prica a potpuno drugo radi, odnosno ne radi. Nadlezno ministarstvo aktivno ucestvuje u krsenju zakona sa Graadjevinskom direkcijom Srbije gde pored svih problema koji su joj poznati nije nista preduzela da preduzme mere iz njihove nadleznosti. Zgrada u Brace Jerkovic, investitor GDS, koja ima nedozvoljena sleganja i koja je puna vode, nema legalnu kanalizaciju, a Mihajlovicka potpisuje da je upotrebna legalna. Sramota, dovoljno je samo doci na tu lokaciju i videti sramotu koju je GDS napravio, prekrisio masu propisa u izgradnji, prevario kupce i nas ostavio kao kolateralnu stetu svoje bahatosti. Samo se nadam da ce jednog dana pravda stice sve odgovorne, a da cu ja biti van ove zemlje koja nema nikakvu buducnost.

special image