• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglašena prodaja Tanjuga i još 37 medija

Izvor Tanjug

Agencija za privatizaciju Srbije uputila je javni poziv za prikupljanje ponuda za privatizaciju Novinske agencije Tanjug iz Beograda i 37 drugih medija u Srbiji.

 Prodaja Tanjuga oglašena Izvor: MONDO, Petar Stojanović
Izvor: MONDO, Petar Stojanović



U oglasu objavljenom u štampi, navodi se da Republika Srbija prodaje 100 odsto udela u vlasništvu u Tanjugu a da je, prema izveštaju ovlašćenog procenitelja, procenjena vrednost kapitala 760.936 evra.

Pravo na učešće u tom postupku imaju domaća i strana, fizička i pravna lica, kao i konzorcijumi koji mogu da se prijave najkasnije do 30. jula do 15 sati, po detaljno opisanoj proceduri.



Naknada za otkup prodajne dokumentacije je 100.000 dinara a otvaranje ponuda obaviće se 3. avgusta u prostorijama Agencije za privatizaciju u Beogradu.

Na prodaju su ponuđeni i Radio Požarevac, Radio-televizija Kruševac, Radio Raška, Ivanjički radio, Radio Subotica, Radio i televizija Bačka Palanka, Javno preduzeće za informisanje Šumadija iz Aranđelovca, Radio-televizija Šabac, Radio-televizija Kragujevac, RTV Pruga iz Lajkovca, Niška televizija, Reč radnika iz Aleksinca, Radio Medveđa, Radio-televizija Pančevo i Javno radiodifuzno i TV preduzeće Petrovac na Mlavi.

Takođe su objavljeni pozivi za Informativni centar Bački Petrovac, Informativni pres centar opštine Vladičin Han, Televiziju Blace, Radio Valjevo, Radio Sečanj, Javno informativno preduzeće Novi put iz Jagodine, BC info iz Bele Crkve, Radio Bačka, Radio-televiziju Brus, Radio i televiziju Trstenik, gradski informativni centar Apolo iz Novog Sada, Radio-televiziju Inđija, Javno preduzeće za informisanje Novi Pazar, novosadski Dnevnik, Televiziju Požega i Radio-televiziju Caribrod-Dimitrovgrad.

Zainteresovani će moći da postanu vlasnici i Radio Požege, TV Ljiga, Centra za informisanje Kneževac, Radio Šida, Radio-televizije Stara Pazova i Radio Pirota.


Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

jupiii

tek sada nećemo imati kome da verujemo od gomile manipulatorskih vlasnika medija. ozakonjena korupcija na višem nivou. "bravo"

Semberac!

Sramota! Lagano je se bahati tudjim!

special image