• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponuda stanova u Beogradu na vodi od 3. oktobra

Izvor Tanjug

Prodaja stanova u okviru dve stambene kule projekta Beograda na vodi počeće u subotu, 3. oktobra, u 10 sati, u Galeriji "Belgrade Waterfront", po principu registracije zainteresovanih za kupovinu, najavila je danas kompanija.

U ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi različitog dizajna i sadržaja, saopštila je kompanija "Beograd na vodi".

Stanovi će, kako se navodi u saopštenju, imati velike terase, bašte i pogled na reku Savu i promenadu, a moderan dizajn i mnoštvo sadržaja ističu urban i inspirativan životni stil koji kompleks nudi.

Širok spektar sadržaja podrazumeva krovne bašte, dečije igralište i bazen, zatvoren bazen sa prostorijama za presvlačenje, prostor za jogu, odmor i sportske aktivnosti, kao i prostranu krovnu terasu koja nudi brojne mogućnosti budućim vlasnicima stanova, navedeno je u saopštenju.

Kompleks će činiti i šetalište uz Savu, koje će, pored prostora za odmor, šetnju i druge aktivnosti, biti namenjeno i maloprodajnim i uslužnim objektima u okviru kompleksa.

Plato ispred zgrada je dizajniran tako da predstavlja "remek delo arhitekture usklađeno sa okruženjem i prostranim zelenim površinama pored reke".

Generalni direktor kompanije Beograd na vodi, Nikola Nedeljković, izjavio je da početak prodaje predstavlja značajan korak u realizaciji projekta.

"Veoma smo uzbuđeni zbog početka prodaje prvih stambenih jedinica u okviru projekta Belgrade Waterfront. Početak prodaje predstavlja značajan korak u realizaciji projekta i pruža svima, uključujući i investitore iz celog sveta, priliku da budu deo ovog izvanrednog gradskog jezgra", rekao je Nedeljković, navedeno je u saopštenju.


Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ahtung

Zam za tipa koji je prodavao nepostojeće stanove, bez dozvola, projektne dokumentacije, rešenih imovinskih odnosa na zemljištu... Optužiše ga da je prevarant, pa je sad u Zabeli.

Милан

Да то нису они станови од 350 евра по квадратном метру? Упс, моја грешка, ти ће се градити "на две локације на Новом Београду"

As

Hahahahaha koje prevare , kupite stan u Skadru na Bojani :) !

special image