• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 mrlja u Realovoj sezoni

Izvor mondo.rs

Novi gaf ili blam Real Madrida podstakao nas je da obeležimo najveće koje je "kraljevski klub" napravio ove sezone. A bilo ih je...

Najnovija glupost administracije i stručnog štaba Real Madrida kada je u kup utakmici igrao fudbaler koji nije smeo naišla je na podsmeh celog fudbalskog sveta.

Rafael Benitez i njegovi saradnici su se preračunali, pa je tako Rus Denis Čerišev igrao protiv Kadiza iako nije imao pravo na to zbog suspenzije. Vrlo verovatno, Real će zbog ovog propusta biti izbačen iz španskog kupa, na osnovu žalbe trećeligaša Kadiza.

Najluđe od svega je da se ofo Benitezu ne dešava prvi put -  2001. godine je kao trener Valensije izveo tim sa četvoricom igraca van EU protiv niželigaša Novelde (Aimar, Ajala, Đukić, Šerban), pa je administrativnim putem njegov tim eliminisan.

Ali, cela ova sezona 2015/16. u Realu je protkana nekakvim glupostima.

Vratimo se na letnji period kada je bio aktuelan prelazni rok. Najpre se Real odrekao svoje velike legende Ikera Kasiljasa.

Legendarni Iker se 12. jula, u suzama, oprostio od kluba posle 25 godina provedenih u njemu. Nije mu samo klub okrenuo leđa, već i većina navijača. Ali, Real je pao na ispitu iz ponašanja, jer na oproštajnu konferenciju, možda i najvećeg golmana kluba svih vremena, nije došao niko iz kluba!? Sramota!

Na ovo se nadovezao neverovatan propust prilikom kupovine Davida De Hee iz Mančester junajteda.

Već je sve bilo gotovo, ali Real Madrid je zakasnio za par minuta. Zakasnio je da pošalje faks! Epilog je da se Španac David de Hea vratio u Junajted i produžio ugovor sa klubom sa Old traforda, dok je Kejlor Navas, koji je već bio spakovao kofere, ostao na "Santjago Bernabeu".

Nije kraj Realovim gafovima, propustima, glupostima!

Baš negde pred "El Klasiko", napadač Reala Karim Benzema se malo "igrao" ucenjivača. I to, ni manje, ni više, nego sa svojim dojučerašnjim prijateljem i kolegom iz francuske reprezentacije Matjuom Valbuenom. Benzema je pušten na uslovnu slobodu i zabranjen mu je svaki kontakt sa fudbalerom Liona. Napadač Reala se sumnjiči za krivično delo ucene, za koji je predviđena kazna zatvora do pet godina.

A trener Reala Rafael Benitez stao je u odbranu Benzeme, rekavši da je on mnogo fin momak.

Dolazimo do "El Klasika". Demoliranje, ponižavanje, fudbalska lekcija, odučavanje od fudbala... Barselona je sve to uradila razmaženim i preskupim realovcima. I to u većem delu utakmice bez Mesija! Real je bio miš u toj utakmici a šampionske aspiracije i nadobudnost naglo su splasli posle blamaže na "Santjago Bernabeu".

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Serbia forever

Svih pet staje u samo jednu!? Otkaz Ancelotiju i dovodjenje Beniteza!?

markus

Isrkreno, najveca greska je sto je uopste doveo Beniteza za trenera...

62

zar i velikima može ovo da se desi

Najnovije

Kolumnisti