• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna knjiga!

Izvor mondo.rs

Dž. K. Rouling najavila izlazak knjige "Hari Poter i ukleto dete".

Autorka svetski popularnog serijala o Hogvortsu i malim čarobnjacima najavila je da će priču "Hari Poter i ukleto dete" objaviti u vidu knjige-scenarija, piše britanska štampa.

Roulingova je prošle godine oduševila fanove kada je objavila da će novu Harijevu avanturu "ispričati" na pozorišnim daskama, međutim, mnogi koji nisu sebi obezbedili karte za predstavu u Londonu ostali bi na taj način uskraćeni za nastavak priče.

Zato će "Hari Poter i ukleto dete" osvanuti u vidu knjige-scenarija, a Roulingova je precizirala da nije u pitanju forma romana.

Radnja je smeštena 19 godina nakon završetka sedme knjige o Hariju Poteru, najavljeno je ranije.

"Nije uvek bilo lako biti Hari, pa nije ni sada, kada je Poter stresirani radnik Ministarstva magije, muž i otac tri deteta školskog uzrasta. Dok se Hari bori da zaboravi prošlost, koja odbija da ostane tamo gde joj je mesto, njegov najmlađi sin Albus mora da se izbor sa težinom porodičnog nasleđa koje nije tražio. Dok se prošlost i sadašnjost spajaju, otac i sin naučiće tešku istinu - tama nekada dolazi iz najneočekivanijih mesta", navodi se u opisu.

U dvodelnoj predstavi, koja će biti postavljena u Londonu, igraće više od 30 glumaca. Premijera je zakazana za 30. jul, a dan kasnije će se pojaviti i knjiga.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

wepard

A kada će Rise of the Harry Poter pašenog sin???

DEXTER

Premijera je zakazana za 30. jul, a dan kasnije će se pojaviti knjiga aaaaa godinu dana kasnije, najmanje, dolazi i film! GARANTOVANO! 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

MANOLO

@DEXTER Pa to je spektakl

SERIJE