Spoj toplog i hladnog i krckavog? Ima li šta lepše?
Ipak, kada pomislite na fritezu, ili šerpu punu ulja, brzo odustanete od ove namere, zar ne?
Ali imamo rešenje!
Evo recepta.
Sastojci:
Sladoled koji želite
125 grama kornfleksa
100 grama Petite Beurre keksa
125 grama maslaca
1 kašičica cimeta
Šećer po želji
Crna čokolada za preliv
Postupak:
Izvadite kugle sladoleda iz kutije i stavite ih na veliki tanjir koji možete da smesite u zamrzivač. Dok se sladoled steže, sameljite keks i kornfleks u sitne mrvice. Zagrejte maslac, umešajte u njega mrvice, dodajte cimet i šećer i mešajte do smesa ne postane zlatnožuta.
Potom izvadite kuglice iz zamrzivača, pa ih uvaljate u smesu sa mrvicama, tamo da budu obložene sa svih strana.
Morate brzo da radite, jer će sladoled početi da se topi. Prelijte sve toplom čokoladom i uživajte!
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Srbija i Aleksa pregazili Dansku u Beogradu: Sad smo na Evropskom prvenstvu!