POTREBNO:
- 100 grama kakaa
- 50 mililitara mleka
- 2 kašičice meda ili šećera
- 50 grama putera
PRIPREMA:
Blago ugrejte mleko i dok je još na toploj ringli dodajte puter, uz stalno mešanje. Sklonite sa šporeta i kada se smesa prohladi dodajte kakao. Sve dobro promešajte, da ne bude grudvica, a zatim dodajte med ili šećer.
Ako želite, u ovoj fazi možete da ubacite i lešnike, badem neko suvo voće, u količini koju želite (šaka, šaka i po).
Dobijenu smesu sipajte u željeni kalup koji ćete potom držati u frižideru dok se vaša čokolada skroz ne stegne, a to je oko sat vremena.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Mondo ukrštenica za 23. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!