Potrebno:
- glavica crnog luka
- kašičica, dve kurkume u prahu
- 3 kašike limunovog soka
- četvrtina kašike tucane crvene paprike (može i ljute ako volite)
- pola kašike suvog ruzmarina
- ulje (oko dve)
- četvtina mlevenog crnog bibera
- soli po ukusu
- dva čena belog luka
- jedno celo jaje
- 250 grama pilećeg belog mesa
- tanjir kronfleksa

Priprema:
U dubljoj posudi umutite jaje sa svim ostalim sastojcima, osim mesa i luka. Meso isecite na krupnije zalogaje, crni luk sitno iseckajte, a beli izrendajte i dodajte marinadi od jaja i ostalih sastojaka. U to ubacite meso i ostavite da stoji, što duže to bolje, ali ako se žurite možete i odmah da vadite parče po parče, svako uvaljate u kornfleks i pržite u dubokom ulju.

Pogledajte video, čak i ako vam je sve do sada bilo jasno, nećete zažaliti:

Pišite nam u komentarima da li ste probali ovaj receopt i kako vam se čini.

Od iste "domaćice" pogledajte i sledeće recepte:

Kolači kojima niko ne može da odoli

Sočni hamburger

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.