"Dete" Bešiktaša u Novom Pazaru

Autor:

Novi učesnik KLS angažovao je turskog internacionalca Džema Hana.

"Dete" Bešiktaša u Novom Pazaru Foto: MN Press

Košarkaški klub Novi Pazar, koji će ove jeseni debitovati u Košarkaškoj ligi Srbije, predstavio je krilnog igrača iz Turske Džema Hana, kao sedmo novo lice u aktuelnom prelaznom roku.

Han ima 23 godine, visok je dva metra, a prošao je mlađe selekcije Bešiktaša.

"Srećan sam što sam ovde, gde je rođen moj otac. Dobio sam šansu da igram u Novom Pazaru i u najjačoj ligi Srbije, što mi mnogo znači. Nadam se da ćemo kao ekipa raditi dobre stvari, a zahvalan sam što stariji igrači i trener pokušavaju da mi pomognu. Učim jezik i nadam se da ću za dva-tri meseca bolje govoriti", rekao je Han.

On je poslednji angažman imao u turskom drugoligašu Gemliku.

Pazarci su prethodno angažovali nekadašnjeg reprezentativca Srbije Nemanju Krstića (ex-Dinamik, Mornar, Igokea, Mega), kao svoje najzvučnije pojačanje, a takođe i Marka Radonjića, Nikolu Vujovića, Vladimira Bulatovića, Petra Ivanovića i povratnika Džejlana Muratovića.

"Doveli smo planirana pojačanja, možda nam nedostaje još jedan bek. Zadovoljni smo dosadašnjim delom priprema, treba malo vremena da postanemo tim, ali ovo do sada je sasvim korektno. Idemo u dobrom pravcu", naveo je trener Oliver Popović.

Novi Pazar je posle poraza od rumunskog Kluža pobedio OKK Beograd, Zlatibor i ruski Irkutsk, a u sredu će odmeriti snage sa budućim KLS rivalom, Borcem iz Čačka.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti