MONDO/Beta

Nije Pero u Armani fazonu

Autor:

"Ne želim previše da otkrivam o tom događaju", rekao je najtrofejniji makedonski košarkaš, ali je najavio dolazak Luke Dončića i Ala Horforda.

1
A- A A+
pero antić antic Foto: MN Press

Najpoznatiji makedonski košarkaš Pero Antić izjavio je odbio primamljivu ponudu italijanskog Armanija i najavio da će se na leto oprostiti od košarke.

"Pre nekoliko sedmica sam odbio ponudu Armanija, jer su mi u ovom trenutku misli usmerene na drugo mesto", rekao je Antić u intervjuu za skopski radio "Antena 5".

Antić je najavio da će se na leto zvanično oprostiti od profesionalnoh igranja košarke sa, kako je istakao, spektakularnim mečom u Skoplju na koji će doći košarkaške zvezde iz Evrope i NBA i treneri sa kojima je radio.

"Ne želim previše da otkrivam o tom događaju, ali ono što mog da potvrdim je da će Luka Dončić i Al Horford sigurno doći. Zajedno sa mnogo drugih bivših suigrača koji su imena u evropskoj košarci. U Skoplju će biti i treneri koji su zaslužni za to što sam napravio u karijeri", rekao je Pero Antić.

pero antić antic Foto: MN PressNajtrofejniji makedonski košarkaš, koji je karijeru počeo u Skopskom Rabotničkom, igrao je i za Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Fenerbahče, Atlantu.

Povodom informacija koje su se pojavile početkom godine da bi mogao ponovo da zaigra za Rabotnički, Antić je rekao da su mu ljudi čije mišljenje mnogo ceni rekli da igračka priča treba da se završi tamo gde je započeta.

"Slažem se sa tim, ali za sada nema ništa konkretno da se kaže, jer treba da budu ispunjeni neki uslovi. Videćemo šta će da izađe iz svega toga", rekao je Antić, a prenose lokalni mediji.

Povezano

Sve vesti