mondo.rs

Liga nacija: Odbojkašice saznale raspored

Autor:

Dame, srećno u ovom ciklusu Lige nacija...

Liga nacija: Odbojkašice saznale raspored Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ženska odbojkaška reprezentacije Srbije će na početku ovogodišnjeg izdanja Lige nacija igrati u Beogradu protiv Holandije, Turske i Koreje.

U prvom kolu prvog vikenda, Srbija će 21. maja u dvorani "Aleksandar Nikolić" igrati protiv Holandije, dan kasnije odmeriće snage sa selekcijom Koreje, dok će na zatvaranju "vikenda" 23. maja igrati protiv Turske.

Drugi vikend će se odigrati od 28. do 30. maja, a Srbija će igrati u 5. grupi u Italiji, a pored domaćina rivali će joj biti SAD i Dominikanska RepublikaU okviru 12. grupe trećeg vikenda (4 - 6. jun), Srbija će gostovati u Belgiji. Srbija će igrati sa Belgijom, Rusijom i PoljskomČetvrti vikend je na programu od 11. do 13. juna, a seniorke Srbije će igrati u 15. grupi, u Japanu, sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom.

Poslednji, peti vikend će se odgirati od 18. do 20. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Kini. Pored Kine, rivali Srbiji biće Nemačka i Bugarska.

Finalni turnir će se odigrati od 3. do 7. jula u Kini.

Pored Kine, na Finalnom turniru će nastupiti i pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Povezano

Sve vesti