mondo.rs

Supertalenat otišao iz Partizana, ali ne u Zvezdu

Autor:

Jedan od najtalentovanijih evropskih igrača generacije rođene 2003. godine, Luka Cvetićanin, postao je novi igrač FK Voždovac. Do sada je bio član Partizana.

9
A- A A+
Luka Cvetićanin Foto: MN Press

Cvetićanin dolazi u redove Voždovca kao slobodan igrač (do sada je bio igrač Partizana) i već je neko vreme proveo sa novim saigračima na treninzima.

Pričalo se da će u Crvenu zvezdu, ali...

"Voždovac je klub u kojem se osećam fenomenalno i nema sumnje da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj. Uslovi za rad koje klub ima su sigurno jedni od najboljih u Srbiji, i igrač ima sve što mu je potrebno da bi napredovao. Nakon razgovora sa direktorom Grkinićem i upoznavanja sa ekipom shvatio sam da klub funkcioniše kao porodica", rekao je Cvetićanin za klupski sajt..

Kapiten kadetske selekcije Srbije imao je veliki broj ponuda, kako od domaćih, tako i inostranih klubova, ali je u dogovoru sa svojom porodicom prepoznao Voždovac kao klub u kojem mlad igrač može da dobije sve uslove da napreduje.

"I pored drugih ponuda, u dogovoru sa menadžerom i porodicom odlučio sam da je Voždovac pravi klub za mene kao mladog igrača, i po svemu onome što sam video do sada, siguran sam da nisam pogrešio. Jedva čekam da debitujem, i nadam se da ću u godinama koje dolaze ostaviti dubok trag u klubu i pomoći mu da ispuni evropske ambicije u sledećoj sezoni", dodao je ovaj mladić.

Nakon dolaska Jovana Nišića, Marka Ilića i Strahinje Bošnjaka, Cvetićanin je još jedan iz plejade igrača sa velikim potencijalom.

"I pored mnogih ponuda iz inostranstva, Luka se odlučio za Voždovac, što dovoljno govori o perspektivi koju naš klub daje, na kraju krajeva, to smo videli i u slučaju Filipa Stuparevića koji je iz našeg kluba ostvario transfer u Votford. Voždovac je klub u kojem je sve podređeno napredovanju mladih igrača i uzbuđen sam već sada zbog onoga što nam donosi sledeća sezona na 'Krovu'", rekao je direktor kluba Goran Grkinić.

Zvezda prelaznog roka za MONDO: "Nisam zvučno ime"

Povezano

Sve vesti