Tanjug

Hadžijev sin razbio Engleze, ide u Španiju!

Autor:

Dobro znamo kako Monći ume da prepozna talenta...

Hadžijev sin razbio Engleze, ide u Španiju! Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images

Talentovani rumunski fudbaler Janis Hadži, sin legendarnog Georgea Hadžija, najbliži je transferu u Sevilju posle Evropskog prvenstva za mlade, prenosi Marka.

Hadži junior, član rumunskog Vitorula gde mu je otac trener, oduševio je igrama na EP i očekuje se da napravi veliki transfer, a posebno impresivan bio je na utakmici protiv Engleske kada je, očekivano, došao u novinske naslove tamošnjih medija.

Selektor "A" selekcije Rumunije, čuveni Kozmin Kontra, savetovao je 19-godišnjeg fudbalera da izabere odlazak u Andaluziju.

"Rekao sam mu da ide u Sevilju, tamo može da dođe do izražaja. Španska liga je idealna za rumunske igrače. Videćemo da li će me poslušati", izjavio je Kontra.

Janis Hadži je prošle sezone postigao 14 golova, a na Evropskom prvenstvu je za sada postigao dva pogotka i pomogao svojoj reprezentaciji da slavi nad Hrvatskom i Engleskom, dok će u narednu rundu proći ako makar remiziraju sa Francuskom.

Sevilja je na "pol poziciji" za potpis igrača koji se procenjuje na oko šest miliona evra, a nije ni čudo da je Hadžijev naslednik u papirima "transfer maga" Monćija.

Povezano

Sve vesti