mondo.rs

Nove Milojevićeve mere: RADNO VREME za igrače Zvezde

Autor:

Trener Crvene zvezde dodatno zavodi red na "Marakani".

Nove Milojevićeve mere: RADNO VREME za igrače Zvezde Foto: MN Press

"Pojedinci su vodili apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, pokušavao da ignorišem, ali više ne praštam. Biću veoma rigorozan", rekao je u subotu za "Alo" trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Njegova izjava izazvala je i veliku pažnju, jer je konkretno opisala šta je bilo jedan od uzroka slabog Zvezdinog proleća, završenog porazom u finalu Kupa protiv Partizana na "Marakani".

Posle priprema u Sloveniji, gde je izveo određene rokade u sastavu i poverio kapitensku traku Marku Marinu, Zvezdin trener postavio je i drugačija pravila na "Marakani".

Prema pisanju "Sportskog žurnala", fudbaleri Crvene zvezde dobili su praktično radno vreme i provodiće na stadionu minimum pet sati "običnim" danima.

"Jučerašnji (subota) ritam uključio je dolazak do 14 sati, ručak u klupskom restoranu i obavezan odmor. Od 17.30 časova počele su pripreme za trening, koji je startovao u 18.30. Zbog visokih temperatura, treninzi su ovih dana predveče, a režim 'radnog dana' biće primenjen i kad su jutarnji treninzi", objašnjeno je u tekstu.

Na taj način, Milojević je očigledno "okrenuo list".

"Meni lično, kraj prošle sezone predstavlja veliku lekciju", takođe je on rekao u navedenom intervjuu. U skladu s tim, uveo je novi režim u Ljutice Bogdana.

Povezano

Sve vesti