Antić: Muka mi je...

"Ne dopada mi se sve ovo, nije to put kojim se ulazi u program za finalni turnir u Južnoj Africi", odgovor Antića na nezvanične informacije da je postao član Skupštine FK Partizan i da je produžio ugovor sa FSS.

15
A- A A+

Selektor Srbije neprijatno iznenađen izjavama iz FK Partizan

Radomir Antić iznenađen je izjavom potpredsednika Partizana Mileta Jovičića, da selektor fudbalske reprezentacije Srbije postaje član Skupštine FK Partizan.

"Šta da kažem, u zemlji Srbiji je, izgleda, sve moguće", ljutito konstatuje Antić za "Sport".

"Pročitao sam izjavu i ne želim da pričam na tu temu. Zadržavam pravo da ćutim", dodaje Antić i na pitanje da li je ljut odgovara:

"A vi ne biste ovako reagovali. Upoznat sam koliko i vi. Bolje ništa da ne komentarišem, muka mi je..."

Antić nije želeo da pirča ni o tome da je navodno potpisao ugovor o produžetku saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije, kao i to da je promocija zakazana za sledeću nedelju.

"Pitajte Toleta Karadžića, on sve zna, ja ću da ćutim", poručio je Antić, za koga je novost bila i informacija da će Srbija i Alžir u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo odigrati prijateljski meč, početkom marta.

"Za mene je i to novost, tako da je izlišno da komentarišem... Ne dopada mi se sve ovo, nije to put kojim se ulazi u program za finalni turnir u Južnoj Africi", zaključio je selektor Srbije.

(MONDO, foto MN Press)

Povezano

Sve vesti