ZVEZDA: Ne stojimo iza Šurbatovića!

Crvena zvezda se ogradila od imenovanja svog istaknutog navijača u Privremeni organ rukovođenja Fudbalskim savezom Beograda.

13
A- A A+

Problemi u Fudbalskom savezu Beograda ne bi trebalo da dotiču naš najtrofejniji klub, ali je Crvena zvezda ipak reagovala na sastav tela, koje je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije u ponedeljak ovlastio da do daljeg rukovodi beogradskim savezom.

Želja crveno-belih je da otklone eventualne pogrešne zaključke u vezi sa imenovanjem Jovana Šurbatovića za jednog od potpredsednika Privremenog organa rukovođenja.

Kako je drugi potpredsednik, Ratomir Babić, član Upravnog odbora Partizana, Zvezda je poručila da Šurbatović nije ušao u to telo kako bi "balansirao" u njeno ime...

"Crvena zvezda nije učestvovala u konsultacijama vezanim za formiranje privremenog rukovodstva FSB. Nijedan član tog rukovodstva ne predstavlja naš klub, već predstavljaju isključivo FSS", izjavio je portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

Jovan Šurbatović je u poslednjih desetak godina ostvario zavidnu društveno-političku karijeru, dok je u Zvezdi bio član Skupštine u periodu pre dolaska Vladana Lukića na poziciju predsednika. Imao je istaknutu ulogu prilikom javnih istupanja navijačke grupe "Delije sever".

(MONDO, foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti