Stojković - persona non grata u Zvezdi!

Bivši kapiten Crvene zvezde dolaskom u Partizan "potpisao" i raskid sa dojučerašnjom velikom ljubavi. Navijači Zvezde besni.

70
A- A A+

Vladimir Stojković je potpuno podelio fudbalsku Srbiju! Njegov šokantni dolazak u Partizan razbesneo je navijače Crvene zvezde, razveselio navijače iz suprotnog tabora, ali ne baš sve. Ima i onih koji nisu zadovoljni dolaskom "velikog zvezdaša", kako se piše po forumima.

U Crvenoj zvezdi već se vide promene posle odluke Stojkovića da dođe na jednogodišnju pozajmicu u Partizan iz lisabonskog Sportinga. Iz kafića na stadionu Zvezde uklonjen je uramljeni Stojkovićev dres (iz vremena kad je branio za crveno-bele) sa posvetom: "Za sve delije".

Prema nezvaničnim sasnanjima MONDA, jedna grupa starijih navijača Zvezde svratila je u subotu pre podne u kafić i saopštila barmenu da će "skinuti dres, jer mu tu više nije mesto". Rečeno-učinjeno. Dres je stavljen u šank.

Pojedini navijači Zvezde smatraju da mu treba oduzeti i člansku kartu kluba. Prema statutu, članovi FK Crvena zvezda mogu da budu samo zvezdaši. A sad ostaje da se vidi šta će reći rukovodstvo kluba i da li je Stojkoviću ovim činom prestao "zvezdaški mandat".

Podeljeni su i navijači Partizana. Prema jednima, Stojković će biti pojačanje i ne smeta im što je branio za Zvezdu. Drugi, pak, nisu oduševljeni. Kažu, jedno je Kleo, a nešto sasvim drugo Stojković.

Partizan je, u svakom slučaju, ponovo "ubo" zvezdaše u srce. Milko Đurovski, Goran Milojević, Kleo, Vladimir Stojković, koji je bio i kapiten Zvezde.

Jedina razlika u odnosu na prvu trojicu jeste u tome što reprezentativni golman nije direktno prešao iz Zvezde u Partizan.

A navijači Zvezde mu poručuju da zaboravi na ljubljenje grba i da je izdajnik.
I vi možete da glasate u našoj ANKETI i kažete šta mislite o dolasku Stojkovića u Partizan.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti