Halilhodžić: Kramarić je talentovan, ali...

Trener zagrebačkog Dinama odgovorio na nezadovoljstvo mladog fudbalera i njegovog oca. "Kod mene uvek igraju najbolji. Ako on bude bolji - igraće".

9
A- A A+

Andrej Kramarić je preko noći postao fudbaler o kojem se mnogo priča u ex-YU. Nezadovoljstvo mladog igrača zagrebačkog Dinama zbog toga što ne igra mnogo i informacija da je čak Crvena zvezda, tačnije Robert Prosinečki zainteresovan za njega uzburkala je sportsku javnost od Zagreba do Beograda.

Zato je svaka informacija u vezi sa tim dečkom interesantna.

Upravo je trener Dinama, legenda jugoslovenskog fudbala Vahid Halilhodžić, na današnjoj konferenciji za novinare uoči prvenstvenog meča sa Istrom, odgovorio i na pitanje u vezi sa Kramarićem i njegovim nezadovljstvom, odnosno izjavama njegovog oca.

Vahin odgovor je bio slikovit: "Pa, nisam ja trener-džuboks da ispunjavam želje!".

"Ja Kramarićevog oca razumem, ali nisam ja trener-džuboks da ispunjavam želje svakoga kada i kako on to želi. Nezadovoljstvo je normalno i nema igrača na svetu koji je zadovoljan kad ne igra, niti postoji trener na svetu koji će ga uveriti da nije najbolje rešenje za ekipu. Ja radim sa svojim ljudskim načelima i nisam nikad bio, niti ću ikad biti dužan bilo kome. Nije ovo prvi put da mi se ovako nešto događa jer je svaki otac uveren da je njegov sin najbolji i ja to potpuno razumem", rekao je Halilhodžić, prenose hrvatski mediji.

O Kramariću ima lepo mišljenje, ali...

"Kramarić je kvalitetan mladi igrač koji je neosporno talentovan, divno radi i ako bude bolji - igraće. Ali, konkurencija u Dinamu je izrazito velika. Kod mene uvek igraju najbolji, a tako će biti i ubuduće", dodao je Vaha.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.