Evandrova noga "u ledu" čeka magnetnu

Evandro Goebel tek u utorak ujutru, nakon magnetne rezonance, znaće koliko je tešku povredu lista noge zadobio u 140. večitom derbiju sa Partizanom.

26
A- A A+

Zvezdin plejmejker izdržao je svega 27 minuta u igri, koliko je Partizanovim igračima zadatka, najviše Milanu Smiljaniću i Mohamedu Kamari, bilo potrebno da ga izbace iz igre. Već od 20 minuta, Brazilac je zloslutno gledao ka klupi svog tima i nagoveštavao da neće moći da nastavi, a neugodnoj povredi doprineo je sudar sa Sašom Ilićem.

Na kraju, ispostavilo se da ni Ilić nije mogao da nastavi da igra, pa su obojica u istom minutu napustila teren.

Ilić je u ponedeljak saznao da će zbog povrede zgoba dve nedelje morati da pauzira, dok se Evandro nada da će njegov pregled u utorak pre podne doneti nešto bolje vesti.

Inače, popularni "Maestro", strelac pet golova za Zvezdu u prolećnom delu sezone, od utakmice u subotu uveče vreme je provodio u krevetu, sa podignutom nogom i ledenim oblogama na listu noge i tetivi, gde je primio veliki broj udaraca u duelima na sredini terena.

Otok se delimično povukao, pa će snimak moći da pokaže kojeg je stepena povreda po mnogim mišljenjima najboljeg igrača Crvene zvezde ovog proleća.

(N. J. - MONDO, foto: FoNet)

Povezano

Sve vesti