"Orlići": Bez Šćepovića i Aleksića

Od četvorice fudbalera koji su odstranjeni sa poslednjih priprema mlade reprezentacije Srbije, dvojica su izostavljena sa poslednjeg spiska, zbog male minutaže u klubovima.

4
A- A A+

Aleksandar Miljković i Vujadin Savić - da, Marko Šćepović i Danijel Aleksić - ne.

Od četvorice momaka, koji su odstranjeni sa poslednjih prirpema mlade reprezentacije Srbije, dvojica su se našla na spisku selektora Aleksandra Jankovića za prijateljske utakmice sa Francuskom, 2. juna u Runeu i 6. juna sa Švedskom u Falkenbergu.

Ipak, razlog zbog kojeg Šćepović i Aleksić ovog puta nisu pozvani nije kazna, već činjenica da nisu imali značajnu minutažu u međuvremenu u svojim klubovima, Partizanu i Grojter Firtu. Zbog povrede nije pozvan ni Nenad Krstičić iz Sampdorije.

Janković se odlučio za ove fudbalere:

GOLMANI: Aleksić (Spartak), Kirovski (Zemun), Vasić (Vintertur, Švajcarska)

ODBRANA: Miljković (Partizan), Savić (Bordo), Rodić, Petković (OFK Beograd), Gudelj (Breda, Holandija), Milanović (Palermo, Italija), Mladenović (Borač), Ćosić (Crvena zvezda).

SREDINA: Ignjovski (Mingen 1860), Mitošević, Medojević, Katai (Vojvodina), Marković (OFK Beograd), Milivojević (Rad), Lazović (Crvena zvezda), Knežević (Borac), Đuričić (Herenven, Holandija).

NAPAD: Milić (OFK Beograd), Kojić (Rad), Stefan Sćepović (Kortrajk).(MONDO, foto: arhiva MN Press)
Sve vesti