Veseli odlazi presrećan, Kecman bi još

Češki košarkaš doživeo je oproštaj iz snova u dvorani Pionir, gde bi Dušan Kecman voleo da igra i sledeće sezone. Kapiten Božić misli prvo na odmor.

24
A- A A+

Veseli odlazi presrećan, Kecman bi još

Češki košarkaš doživeo je oproštaj iz snova u dvorani Pionir, gde bi Dušan Kecman voleo da igra i sledeće sezone. Kapiten Božić misli prvo na odmor.

Jan Veseli proveo je u Partizanu tri fenomenalne sezone, kako za njega, tako i za klub.

Posle pobede nad Hemofarmom (86:69) u trećem meču finala plej-ofa, priznao je da se nadao takvom oproštaju od crno-belog dresa.

"Mnogo sam srećan zbog titule i cele sezone, nadam se da će Partizan nastaviti kao i do sada. Neverovatan je osećaj, sve vreme sam želeo da se oprostim osvajanjem titule pred našim navijačima", istakao je Veseli.

Na pitanje koji doživljaj iz Beograda će najduže pamtiti, odgovorio je kratko: "Ovaj!"Kapiten ekipe Petar Božić takođe je srećan što je titula proslavljena na domaćem parketu.

"Ova sezona možda nije najsupešnija, ali je svakako posebna. Drago mi je što smo je proslavili pred našim navijačima, oni su naša snaga", kazao je 33-godišnji Božić.

On je dodao da ne zna da li će i gde igrati sledeće sezone, jer "gleda samo u blisku budućnost", a to je za njega, u ovom trenutku, odmor.Godinu dana stariji Dušan Kecman isprva nije mogao da se seti koji mu je ovo trofej sa Partizanom.

"Mislim da je trinaesti... Jako je bitno da smo nastavili niz, zaokružili ga na brojku deset. Mnogo je lepo, ali nije bilo nimalo lako", izjavio je Kecman.

"Mnogi su nas na početku sezone otpisali, jer smo tada, realno, igrali lošije. Verovali smo, radili vredno, u kritičnim momentima su nas navijači podržali i imali strpljenja. Nadam se da smo im se odužili".

Kecman je dodao da se fizički dobro oseća i da želi da nastavi da igra u Partizanu.(Beta, foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.