FSS zove Zvezdu na sednicu Izvršnog odbora

Predsednik FSS Tomislav Karadžić pozvao predstavnike Zvezde na sednicu Izvršnog odbra, kako bi učestvovali u diskusiji o inicijativi crveno-belih za vanrednim izborima u FSS i reformama u Superlige Srbije.

20
A- A A+

Fudbalski klub Crvena zvezda nije zadovoljan celokupnom situacijom u srpskom fudbalu. Zvezda je kao glavnog krivca označila predsdnika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića. Iz tog razloga, pravna komisija Crvene zvezde podnela je Izvršnom odboru FSS inicijativu za raspisivanje vanrednih izbora.

Dopis iz Ljutice Bogdana u ponedeljak je stigao na adresu FSS, koji je već zakazao sednicu Izvršnog odbora za 30.jun, na kojoj će se razmatrati predlog Zvezde za vanrednim izborima.

Čelnici FSS zahvalili su se Crvenoj zvezdi na inicijativi i pozvali predstavnike trofejnog kluba da prisustvuju sednici Izvršnog odbora.

"Fudbalski savez Srbije Vam se zahvaljuje na inicijativi koju ste adresovali na Izvršni odbor FS Srbije, kao i na predlogu FK Crvena zvezda vezan za reformu srpske Super lige, koji je upućen generalnom sekretaru FSS Zoranu Lakoviću. Fudbalski savez Srbije uvek je bio otvoren za sve inicijative i predloge, a koji mogu da budu od značaja za unapređenje fudbalskog sporta u Srbiji i sveukupnih odnosa u našoj fudbalskoj organizaciji", kaže se između ostalog u dopisu FSS adresiranom na FK Crvena zvezda.

FSS smatra da je najbolje da i Zvezda učestvuje u diskusiji na sednici IO.

"Oba materijala koje je FK Crvena zvezda poslao Fudbalskom savezu Srbije, naći će se na dnevnom redu ove sednice. Pozivamo Vas, da zajedno sa Vašim saradnicima, budete prisutni na sednici, učestvujete u diskusiji i date dodatna obrazloženja za argumente i predloge koji su dati u materijalu", stoji na kraju poziva, koje je potpisao Tomislav Karadžić.

(MONDO)


Sve vesti