Zvanično: Partizan ide u Izrael

Od 25. januara do 8. februara Partizan na pripremama u Izraelu. Još se traže rivali za sparing utakmice. Grant gledao DVD materijal, za sada ne menja ništa u postavci svog prethodnika Stanojevića.

16
A- A A+

Konačno zvanična potvrda iz Partizana da je Dubai otkazan i da će nova baza biti Izrael.

Na sajtu Partizana saopšteno je da će ekipa i stručni štab u sredu otići u Izrael i biće smešteni u okolini Tel Aviva.

Posle otkazivanja priprema u Dubaiju, rukovodstvo Partizana traga za protivnicima na teritoriji Izraela (25. Januar - 8. februar). Kako se u Izraelu trenutno spremaju i timovi iz Rusije, Ukrajine i Azerbejdžana, crno-beli se nadaju da će sa njima ugovoriti prijateljske mečeve, a postoji mogućnost testa sa Makabijem iz Tel Aviva, piše na sajtu kluba.

Novi trener crno-belih Avram Grant zakazao je trening za ponedeljak pre podne, a u utorak je slobodan dan za ekipu. U Izrael će otputovati u sredu, 25. januara.

Partizan je otkazao Dubai zbog problema sa vizom za trenera Avrama Granta koji je Izraelac, a poznato je da pripadnici izraelske nacionalnosti nisu dobrodošli u arapske zemlje.

Drugi deo priprema crno-beli će imati u Antaliji gde bi trebalo da odigraju četiri kontrolna meča.

Inače, danas je ekipa odigrala meč između sebe. Prvotimci su bili podeljeni prema markerima: "narandžasti" i "zeleni". "Zeleni" su dobili "narandžaste" 3:1, a sva tri gola za pobedničku ekipu dao je Brazilac Eduardo.

Prema izveštaju na sajtu Partizana, Grant je prethodnih dana gledao obilan DVD materijal sa utakmicama crno-belih. U današnjem trening-meču nije ništa menjao u postavci prethodnika Aleksandra Stanojevića, ostavio je igrače na pozicijama gde se najbolje snalaze, a svi su ozbiljno shvatili dokazivanje.

"Igralo se bez preteranih taktičkih zahteva, uz povremeno naglašenu želju za egzibicijom, pošto je svako hteo da dokaže Grantu da zaslužuje mesto u timu", navodi se u izveštaju sa ove trening utakmice.

ZELENI (4-4-2): Stojković - Aksentijević, Anderson, Ivanov, Volkov - Brašanac, Smiljanić, Babić, Tomić -Eduardo, Dijara. Igrali su još: Kamberović, Jojić.

NARANDŽASTI (4-1-3-2): R. Ilić - Miljković, Ostojić, Stanković, Lazevski - Kamara, Babović, Jojić, S. Ilić - L. Marković, Šćepović. Igrali su još: Petrović, Brašanac, Manga, Ninković.

Strelci: Eduardo u 8, 19. i 60, a Šćepović u 20. minutu.

(MONDO - foto: FK Partizan)
Sve vesti