DORTMUND: Ademe, dođi!

Nije prošlo mnogo, a dvostruki uzastopni šampion Nemačke prepoznao je svoju priliku da iz nedaća u koje je upao Adem Ljajić izvuče svoju korist.

9
A- A A+

Borusija iz Dortmunda zainteresovana je da angažuje mladog srpskog reprezentativca Adema Ljajića, prenose u nedelju nemački i italijanski mediji. Ljajić je trenutno pod suspenzijom u Fiorentini, nakon što ga je na meču protiv Fiorentine fizički napao sada već bivši trener "ljubičastih" Delio Rosi.

Nemci su spremni da plate obeštećenje od sedam miliona evra.

Ljajić ima ugovor sa Fiorentinom do 2014. godine, a u redovima "milionera" pridružio bi se kolegi iz reprezentacije Nevenu Subotiću.

Nakon što je aplauzom i dobacivanjem i dalje nepotvrđenih reči iziritirao Rosija do te mere, da je ovaj podivljali trener skočio na njega i izduarao ga pesnicama, Ljajić je počeo da trpi neviđen pritisak u italijanskim medijima, koji su se u velikoj meri stavili na stranu italijanskog trenera, a ne srpskog fudbalera.

Zbog svega, možda mu je u ovom trenutku najbolje da napusti Seriju A, a i zbog čega bi se dvoumio između šampiona Nemačke i učesnika Lige šampiona i nekada slavnog kluba koji se bori za opstanak u Seriji A?

(MONDO, foto: AP)
Sve vesti