Kavazović juri titulu

Mladi srpski trener paralelno sa reprezentacijom Tadžikistana vodi i kandidata za titulu prvaka države, Istiklol iz Dušanbea.

2
A- A A+

Trenutno najmlađi selektor na svetu, Nikola Kavazović (37), sa klubom je u zaostaloj prvenstvenoj utakmici slavio pobedu od 10:1 nad gostujućim Zarafšonom!

To je i najubedljivija pobeda Istiklola ove sezone.

"Svakako me raduju visoka pobeda i nova tri boda. Imamo još dve zaostale utakmice zbog učešća na Azijskom kupu predsednika, pa derbi protiv Regara, u kojem će se rešavati pitanje novog šampiona zemlje", poručio je Kavazović.

Mladi srpski stručnjak sve više skreće pažnju javnosti, kako rezultatima, tako i odmerenim izjavama i ponašanjem.

"Pred nama je paklen raspored. Za dva dana igramo još jedan zaostali meč, a onda se okrećem obavezama u reprezentaciji. Gostujemo u Teheranu, gde će prijateljski meč sa Iranom za mene biti izuzetno važan i merilo naše trenutne vrednosti. Potom sledi rasplet u šampionatu", ističe Nikola Kavazović.

U Aziji je u toku poslednja, četvrta faza kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Tadžikistan je eliminisan u prethodnoj fazi takmičenja, kada je iz šest kola osvojio samo bod - protiv učesnika prethodnog Mundijala, Severne Koreje, dok su Uzbekistan i Japan bili prejaki za Kavazovićeve izabranike.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti