Reprezentativac Estonije dilovao kokain

Napadač reprezentacije Estonije, Oliver Konsa, uhapšen pod sumnjom da je dilovao kokain.

3
A- A A+

"Imam li kokain? Imam! Cena? Sitnica!" Možda je Konsa baš tako, u stilu Ser Olivera, junaka iz stripa Alan Ford, razgovarao telefonom sa "mušterijom" u ponedeljak kada ga je policija, zajedno sa još trojicom osumnjičenih uhapsila.

Konsa osim za selekciju Estonije, nastupa i za prvaka te zemlje, ekipu JK Nome Kalju. Za reprezentaciju svoje zemlje nastupio je 20 puta, za sada će i ostati na tome jer, zbog objektivne sprečenosti, neće moći da igra ponovo, bar ne dok traje istraga.

Uprava Nome Kaljua odlučila je da suspenduje Konsu odmah pošto se saznalo da se njihov igrač bavio trgovinom belog praha koji spada među droge A klase.

"Ovo je žalosno, šokirani smo ovim saznanjem", rekao je predsednik kluba Sergej Terhov.

Šokiranost ovim saznanjem možda i nije na mestu, jer je moguće da je napadač procenio da u fudbalu neće zaraditi mnogo novca, bar ne kao golgeter, pa se oprobao u drugom "poslu". Konsa je za Nome Kalju u tri sezone postigao samo 12 golova!

Ukoliko se ispostavi da su podaci policije tačni Konsa će imati priliku da vežba davanje golova iza zatvorskih zidina.

Uprkos slabom golgeterskom učinku u ekipi Nome Kaljua, Oliver će svakao biti viđen kao veliko pojačanje za zatvorsku fudbalsku ekipu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)Tagovi:

Povezano

Sve vesti