Trener Zvezde: Težak udarac

Aleksandar Janković posle eliminacije iz kupa kaže da će analiza biti urađena na kraju polusezone: "Ispraznio nas derbi". Milinković: "OFK ume da igra fudbal".

46
A- A A+

Iznenađenje ili ne, tek OFK Beograd je Crvenoj zvezdi održao još jedan fudbalski čas i eliminisao je iz Kupa Srbije. "Romantičari" su pobedili 3:1, a mogli su i ubedljivije!

I ova utakmica je pokazala da je Crvena zvezda u dubokoj krizi, a bljesnula je samo pre nekoliko dana i to na 45 minuta protiv Partizana.

Posle bolnog poraza od OFK Beograda, novinari su pitali trenera Zvezde Aleksandra Jankovića da li je ova utakmica pokazala da pojedini igrači nemaju kvalitet za Crvenu zvezdu.

"Duboka analiza uslediće kada se završi polusezona. Sada nije momenat da pričamo na tu temu, jer nam je potreban svaki igrač", odgovorio je Janković.

Prema rečima trenera Zvezde, "večiti derbi" je mnogo istrošio njegove igrače.

"Direktne greške, oscilacije i padovi u igri opet su nas odveli u poraz. Nismo iskoristili svoje šanse, i ovo je težak udarac za nas. Nismo uspeli da se podignemo posle pražnjenja u derbiju, ali moramo to da učinimo za tri dana u Užicu (protiv Slobode)", rekao je Janković, prenosi Beta.

Trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da je njegova ekipa pokazala da zna da igra fudbal.

"Kao što smo najavili, došli smo da se nadigravamo. Imali smo uspone i padove, ali, posle izjednačujućeg gola Zvezde, uspeli smo da izdržimo napade i iskoristimo prostor za nove šanse", rekao je Milinković, čiji je tim drugi put u 10 dana pobedio Zvezdu, pošto je prethodno savladao 1:0 u prvenstvu.

"O ovim igračima OFK Beograda mnogi su govorili da su gubitnici, ali pokazali su da nije tako i ja im čestitam. Nije lako pobediti Crvenu zvezdu dva puta za kratko vreme. U dobroj smo formi i zadovoljan sam zbog toga", rekao je Milinković.

(MONDO - foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti