CR7: U Sitiju? Baš, baš teško, mada...

"Nije nemoguće", kaže Kristijano Ronaldo, koji ipak tvrdi da je njegovo srce uz klub u kojem se proslavio - Mančester junajted.

8
A- A A+

Kristijano Ronaldo će u sredu uveče prvi put igrati protiv kluba u kojem je proveo šest sezona i u kojem je stekao svetsku slavu.

Od kada je žreb osmine finala Lige šampiona spojio Real Madrid i Mančester junajted, Ronaldo se dodatno nalazi na meti britanskih medija.

Priliku da razgovaraju sa njim nisu propustili novinari tabloida "The Sun", koji su ga "pecnuli" sa nekoliko pitanja o povratku u Premijer ligu.

"Ja sam igrač Reala i srećam sam u Madridu. Moja porodica je srećna i sve se odvija dobro ovde. Šta će biti u budućnosti, samo Bog zna", nije se dao Ronaldo.

"Ne mogu da kažem da se nikada neću vratiti u Junajted, ali dobro mi je u Realu i želim tu da budem. Ostavimo za sada stvari tako, a videćemo šta mi je Bog spremio u budućnosti", dodao je Portugalac.

Pošto "udica" sa povratkom u Junajted nije prošla, usledila je nova zamka i pitanje da li bi ikada igrao za Mančester siti.

"Neću da kažem da je nemoguće, pošto u fudbalu ništa nije nemoguće, ali mogu da kažem da je to baš, baš, baš, baš, baš, baš teško! Veoma teško zbog Mančester junajteda", odgovorio je Ronaldo.

"Ali nije i nemoguće", uporan je bio britanski novinar.

"Da igram za Siti, a ne za Junajted? Neću to uraditi! A zašto - zato što je moje srce uz Mančester junajted", nije se dao Ronaldo.

Ipak, kao što je rekao, ko zna šta će biti u budućnosti...

(MONDO, foto: Beta-AP)
Sve vesti