Skarlet Johanson

  • Profesija: Glumica, manekenka, pevačica
  • Datum rodjenja: 22. novembar 1984. u Njujorku
  • Horoskopski znak: Škorpija
Biografija:

Lepa, plavokosa devojčica iz Njujorka debitovala je na filmu kao desetogodišnjakinja. Proslavila se filmovima "Svet duhova" (2001) i "Devojka sa bisernom minđušom" (2003), a publika je zna i iz ostvarenja "Izgubljeno u prevodu", "Ostrvo", "Crna Dalija", "Prestiž", dok u serijalu o Osvetnicima igra Crnu Udovicu.

Skarlet ima brata blizanca, i nekoliko tetovaža, među kojima su simboli Njujorka, zalazak Sunca, potkovica... Ne voli društvene mreže i nema profile na njima (makar ne poznate široj javnosti).

Bila je udata za kanadskog glumca Rajana Rejnoldsa od 2008. do 2011, ali nikada nisu objavili zbog čega su se razveli. Kratko je bila sa Šonom Penom, a trenutno je verena za Francuza Romena Durijaka, sa kojim je u septembru 2014. dobila ćerku Rouz.

Skarlet podržava demokrate u Americi, ne voli Džordža Buša, bila je zaštitno lice humanitarnog udruženja "Oxfam", reklamirala je "Dolče&Gabana", "Mango", "L'Oreal" i "Luj Viton". Skarlet i peva, pa je objavila album "Anywhere I lay my head" na kojem peva obrade pesama Toma Vejtsa.

Od pojavljivanja na sceni, Skarlet važi za "novu Merilin Monro", i više puta je proglašavana za najseksepilniju ženu na planeti.

Saznajte više Zatvori

Povezane Vesti