Kopakabana UŽIVO!

Autor:

Najpoznatija plaža na svetu već je počela da se puni ljudima koji nisu imali sreće da se nađu na čuvenoj Marakani i gledaju finale dvadesetog Svetskog prvenstva. Pogledajte kakav je tamo provod.

Utakmica koju smo prethodnih mesec dana sa nestrpljenjem čekali, konačno je došla na red!

U finalu Svetskog prvenstva u Brazilu, od 21.00 na čuvenoj Marakani u Rio de Žaneiru, sastaće se reprezentacije Argentine i Nemačke.

Pre 24 godine u Italiji, slavili su Nemci, a i danas važe za blagog favorita.

"Gaučosi" se, međutim, nadaju da Lionel Mesi i družina mogu da im donesu najznačajniji trofej u istoriji fudbala i to baš na terenu najvećeg rivala, koji je doživeo katastorfu u polufinalu, a potom i borbi za treće mesto.

Navodno je u Brazil doputovalo čak 350.000 Argentinaca, ali na njihovu žalost, neće svi moći da stanu na tribine Marakane, čiji je kapacitet nešto manji od 79.000.

Oni koji nisu imali sreće da se domognu ulaznice, bilo da su navijači Argentine, Nemačke ili neke druge reprezentacije, većinom će biti na čuvenoj plaži Kopakabana, koja je danima unazad bila glavna atrakcija za gledanje utakmice.

Plaža se već uveliko puni ljudima, a kako izgleda provod na njoj možete pratiti uživo OVDE, dok na MONDU možete pročitati najzanimljivije detalje vezane za večerašnje finale, sastave, tok utakmice, kao i izveštaj u tekstu OVDE.

Foto