mondo.rs

MONDO predstavlja pojačanja: I Edin i Neša!

Autor:

Naša redakcija ozbiljno se pojačala u januarskom prelaznom roku. U klub se vratio član "All Star" tima Edin Avdić, a ponosno predstavljamo i novajliju, osvajača "Zlatne lopte" srpskog novinarstva, Nebojšu Petrovića.

32
A- A A+

MONDO predstavlja pojačanja: I Edin i Neša! Foto: MONDO
Sportski sektor redakcije MONDO, zadužen za skauting i pojačanja, nije sedeo skrštenih ruku tokom novogodišnjih praznika.

MONDO ovog ponedeljka, 12. januara 2015. godine, zvanično saopštava da nastavlja sezonu sa dva velika pojačanja, sa kojima je cilj odbrana titule!

U klub se, posle šest meseci provedenih na pozajmici (čitaj: rehabilitaciji), vraća košarkaški "All Star", Edin Avdić, u čijim ste kolumnama uživali prošle sezone, masovno ih čitali, komentarisali, delili na društvenim mrežama.

Edin, koji je u međuvremenu nastavio da radi košarkaške prenose na "Areni sport", nastaviće svoje kolumne da objavljuje u prepoznatljivom terminu, u utorak oko ručka.

"Pozdrav svima, veoma mi je drago što ćemo se družiti ponovo. Proletelo je ovih nekoliko meseci tokom kojih smo pauzirali, malo smo se odmorili jedni od drugih, ali i zaželeli u isto vreme. Jedva čekam da počnemo tamo gde smo stali", poručio je Avdić i dodao:

"Želim da čestitam čitaocima Monda praznike koji su sa nama i da nam svima poželim srećniju i uspešniju 2015. godinu".

Ovde možete pročitati sve dosadašnje Edinove kolumne.

Samo dan posle Edina, svake druge srede u podne, čitaćete kolumne jednog od vodećih novinara na ovim prostorima specijalizovanog za fudbal, dugogodišnjeg hroničara uspona i padova naših reprezentacija, Nebojšu Petrovića.

Sportskog novinara godine 2009. u izboru Udruženja sportskih novinara Srbije i autora emisije "Total Soccer" koja se sa uspehom prikazuje na SOS kanalu, doveli smo u naš tim iz više razloga, a jedan je svakako - poznavanje fudbalske igre i fudbalskih prilika u zemlji i šire.

Info za tviteraše!

Predloge Edinu Avdiću i Neši Petroviću za izbor tema, uz kritike i pohvale, možete slati preko Twittera uz tagove #edinmondo i #nešamondo. Pratite MONDO na Twitter mreži.


"Uz najiskrenije želje čitaocima MONDA da im 2015. bude mnogo uspešnija od prethodne i da budu zdravi, srećni i nasmejani koliko je to moguće, moram da priznam da će mi biti velika čast i zadovoljstvo što ćemo se družiti i razmenjivati mišljenja na stranicama ovog uglednog portala", pozdravio je Nebojša vernu publiku MONDA.

"Fudbal je neiscrpna tema o kojoj može uvek da se diskutuje sa mnogo različitih aspekata. Neću se truditi da udovoljim bilo čijem mišljenju ili navijačkoj opredeljenosti, već da iznesem svoj stav koji ću braniti argumentima i konkretnim primerima. Nisam pobornik pisanja komentara uvek i po svaku cenu, čak i kada nema neke određene teme. Žao mi je što u srpskom novinarstu više nema veličina poput Mileta Kosa, Ljubiše Vukadinovića ili Bate Gvozdenovića čije su kolumne svojevremeno ostavljale čitaoce bez daha".

Nešu smo pitali i šta čitaoci mogu da očekuju od njega?

Pratim pisanja najuticajnijih pera španskih i italijanskih pisanih medija i znam sa koliko straha fudbalski moćnici iz tih zemalja čekaju da se pojavi najnovije izdanje Marke ili Gazete delo sport, odahnuviši ukoliko se njihovo ime ne bi pomenulo u negativnom kontekstu. Nije mi cilj da napadam i vređam, pokušaću samo da ukažem na dešavanja u srpskom fubalu za koja smatram da su plod loših poteza onih koji donose najvažnije odluke", rekao je naš novi centarfor, koji i u svojm TV analizama neretko govori ono što mnogi misle, a ne smeju da kažu.

"Svestan sam činjenice da je međunarodni fudbal odneo medijsku prevlast nad Superligom Srbije i da se klinci danas identifikuju sa Mesijem, Ronaldom i Nojerom umesto sa Sašom Ilićem, Darkom Lazovićem i Vanjom Milinković-Savićem. Zato neću bežati od realnosti i poklanjaću pažnju i najvažnijim događajima širom planete, uveren da će doći dan kada jedan sudija neće biti najzvučnije ime i najveća zvezda onoga što se nekada zvalo 'Večiti derbi'. Nadam se da ćete i vi putem komentara uzeti aktivno učešće u ovoj ramzeni mišljenja, što bi dodatno oplemenilo moju kolumnu i pretvorilo je u neku vrstu 'okruglog stola'", rekao je na kraju zvaničnog predstavljanja u prostorijama MONDA.

Za kraj, onima kojima će pisati, ali i onima O kojima će pisati, poručio je:

"Sve nas je manje koji živimo ZA fudbal, a ne OD fudbala. Zato, držimo se zajedno. Pobedićemo! Hvala na poverenju".

MONDO sa pojačanjima napada titulu i ove godine!

Povezano

Sve vesti