Beta

Šarac i Novi Pazar se konačno poklopili

Autor:

Kraj Jošanice stigao još jedan igrač...

0
A- A A+
dino šarac Foto: MN Press

Dino Šarac će posle igranja za Donji Srem, Spartak iz Subotice, Srem iz Sremske Mitrovice i ČSK iz Čelareva zadužiti opremu Novog Pazara.

"Gde ja, tu i Novi Pazar. Pratimo se već šest godina u Prvoj ligi i Superligi Srbije", istakao je ofanzivni vezista na promociji u novom klubu.

On je izrazio zadovoljstvo zbog ponovne saradnje sa trenerom Petrom Kurćubićem, pod čijim nadzorom je radio u dva navrata tokom karijere.

"Moja prethodna iskustva su sjajna, pre svega radi se o dobrom čoveku, fudbalskom radniku i vrsnom stručnajku. Nadam se da ćemo imati vrhunsku saradnju, kao u ČSK Čelarevu i Spartaku".

Dogovor sa Novim Pazarom postignut je na godinu dana.

"Drago mi je što sam došao u klub s visokim ambicijama, nadam se da ćemo ponoviti uspeh iz prošle sezone i biti u vrhu tabele. Ovo je fudbalska sredina, utakmice su veoma posećene i tu sam se uvek sjajno osećao na terenu. Biće još bolje, jer će publika sada bodriti i mene", rekao je Šarac.

Dino Šarac će već u utorak imati priliku da nastupi za Novi Pazar u prijateljskoj utakmici protiv niškog Radničkog u Brusu, koja je zakazana za 17 časova.

Povezano

Sve vesti