Bojan T. (43) nekadašnji lični kurir Dušana Spasojevića Šiptara, čovek u koga je šef mafije imao veliko poverenje, otkrio je, mnogima nepoznate detalje, iz Dušanovog života.

"Šiptar, ubijeni vođa 'zemunskog klana', ima vanbračnog sina za koga zna samo mali broj njemu najbližih ljudi. On je bio u braku kada je sa devojkom Mirjanom, sestrom svedoka saradnika S. P., dobio sina Miloša, koji i danas živi u Zemunu, a detetu je dao ime  po bliskom saradniku Milošu Simoviću", otkrio je Bojan.

Kako je istakao, Spasojevića nikada i niko za života nije zvao Šiptar, već su ga svi zvali Duća.

"Obavljao sam raznorazne poslove za Duću, a jedno od zaduženja mi je bilo da se danonoćno brinem o Dušanovoj devojci Mirjani, inače sestri pripadnika klana S. P, koji je kasnije postao svedok saradnik... Šta god da je Mirjani zatrebalo, morala je to hitno da dobije. Bilo šta da je tražila, ja sam odmah trčao. Šminka, hrana, odeća, nakit, kola, da se odveze bilo gde i ona i njena porodica, drugarice, da se odrade rezervacije po restoranima, po salonima...", naveo je Bojan, koji je bio i svedok gradnje mafijaške tvrđave u Šilerovoj ulici. i dodao:

"Posle nekog vremena Duća je sa njom dobio i sina, kog je nazvao po Milošu Simoviću. On se rodio dok je Spasojević bio u braku sa Tanjom, sa kojom je ubrzo dobio i ćerku Jovanu. Ja sam ubeđen da je ona znala za Dušanovu vezu sa Mirjanom, ali da je prelazila preko toga. Mirjana i Dućin sin Miloš i danas žive u Zemunu, on je već momak i po".

(MONDO/Informer)