• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLEĆE JOŠ UVEK NE STIŽE! U OVIM DELOVIMA SRBIJE PADA SNEG: Temperature niske, a za vikend preokret

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji jutarnja temperatura biti od -1°C do 4°C, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 11°C na severu Srbije.

 Vremenska prognoza četvrtak 16 mart 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Hladno sa sunčanim periodima na severu i zapadu, a u centralnoj, južnoj i istočnoj Srbiji oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Padavine se postepeno povlače ka jugoistoku. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 11°C na severu Srbije. Uveče suvo, osim na jugoistoku Srbije gde je i dalje moguća susnežica i sneg. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

Beograd: Hladno sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost tokom dana. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 2°C, a maksimalna do 9°C. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22h 4°C.

Niš: Oblačno i hladnije sa kišom, susnežicom i snegom koji prestaju popodne. Duvaće umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 1°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo.

Užički region: Ujutru je moguća pojava susnežice i snega. Tokom dana hladno uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari hladno sa snegom ujturu, a zatim suvo tokom dana uz temperaturu najviše do 1°C na 1000 mnv popodne.

Vojvodina: Prohladno sa dužim sunčanim periodima uz malo oblaka tokom dana, uglavnom na jugu Banata. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22h od 0°C do 2°C.

Novi Sad: Hladno i pretežno sunčano uz malo oblaka tokom dana. Duvaće umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 0°C, a maksimalna do 10°C. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22h 2°C.

Subotica: Hladno i pretežno sunčano uz malo oblaka tokom dana. Duvaće umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko -1°C, a maksimalna do 10°C. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22h 1°C.

Vreme narednih dana: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano na zapadu i severu Srbije, a na jugu i jugoistoku promenljivo oblačno. Vetar slab do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna od 8°C na jugu do 12°C na severu Srbije. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od -1°C do 5°C.

U subotu i nedelju pretežno sunčano uz porast temperature koja će dostizati 20°C u nedelju u mnogim predelima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image