• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRELEP, SUNČAN I TOPAO NEDELJNI DAN: Pravo letnje vreme, danas uživajte na suncu jer od ponedeljka stiže LUCIFER

Autor Katarina Saičić

U Srbiji će u nedelju vreme biti prijatno i toplo, sa minimalnim temperaturama od 11°C do 18°C, a maksimalna do 31°C.

 Vremenska prognoza 9 jul 2023 Izvor: MONDO/U.Arsić

U Srbiji u nedelju jutro prijatno sveže, a tokom dana sunčano i toplije nego u subotu, u većini predela oko 30°C. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 18°C, a maksimalna od 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 25°C.

U Beogradu u nedelju pretežno sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 25°C.

U Nišu u nedelju pretežno sunčano sa malo oblaka i toplije nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 30°C.

U Užičkom regionu u nedelju jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 29°C do 31°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i oko 24°C na 1000 mnv.

U Vojvodini u nedelju jutro prijatno sveže, a tokom dana sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 21°C do 23°C.

U Novom Sadu u nedelju pretežno sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

U Subotici u nedelju pretežno sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak pretežno sunčano i još toplije nego u nedelju, u svim krajevima iznad 30°C. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C. Tokom cele iduće sedmice pretežno sunčano i sve veća vrućina uz temperature iznad 35°C od srede.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:12
"STUDIO RADI PUNOM PAROM, OČEKUJU SE DVE PESME OD SALETA MATIĆA" Kompozitor otkrio: Mile Kitić je imao JEDNU SPECIJALNU želju!
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

JovanPFK Z

Dajte broj od ove

ZILE

Ajde malo normalnosti i umerenosti. Malo manje senzaciolizma, leto je i nije nista novo ako bude par dana preko 33 stepeni.

special image