uznemirio beograđane

NEOBIČAN ZVUK PLAŠI BEOGRAĐANE: Snimci se šire društvenim mrežama, javljaju se ljudi iz svih delova grada (VIDEO)

Autor Marija Ivetić

Zvuk se neprekidno čuje već dva dana.

Izvor: Printscreen/Google maps

Poslednjih godina, buka je sve prisutnija u Beogradu mahom zbog saobraćaja i gradilišta kojih ima na svakom koraku, međutim kada počne da ugrožava kvalitet života to predstavlja veliki problem.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa Voždovca gde je u toku dana neko mobilnim telefonom zabeležio kroz šta stanari okolnih zgrada prolaze.

Stanari na uglu ulica Vojvode Stepe i Vitanovačke žale se na vrlo neprijatan zvuk koji se, kako navode, već dva dana konstantno čuje u njihovom okruženju.

Kažu da niko ne zna iz kog pravca zvuk dolazi, kao i da se čuje i kada su svi prozori zatvoreni.

U komentarima ispod video snimka koji je objavljen na Instagramu kažu da je takav sličan zvuk prisutani u drugim delovima grada.

"Slično i neprijatno zujanje čuje se i na Novom Beogradu, u bloku 30, ne toliko intenzivno ali je iritantno", stoji u jednom od komentara ispod objave sa Voždovca.

Po svemu sudeći zvuk ne dopire sa gradilišta, a neki sumnjaju da ga proizvodi trafostanica.

"Nešto nižeg tonaliteta je zvuk koji dolazi iz trafostanice u Golf naselju. S vremena na vreme dođu majstori iz Elektrodistribucije, nešto čukaju i posle smo opet mirni par meseci. Noću, a posebno leti, taj zvuk je izuzetno iritantan", kaže jedan naš sugrađanin.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.