Društvo

ŽELIMO JOJ SVE NAJGORE! Gazdarica ga izbacila iz stana u Beogradu, rekla da ga prodaje, a to je DALEKO OD ISTINE!

Autor Uroš Matejić

Dobio otkaz u stanu uz jedno obrazloženje za koje se ispostavilo da ipak - nije istinito.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Cene izdavanja stanova u Beogradu rastu poslednjih godina, a novi primetan porast dešava se poslednjih meseci. Kako je krenuo rat u Ukrajini i kako su počeli da dolaze i Rusi i Ukrajinci cene su počele da skaču, ali nerealno.

U prvom talasu su oni koji su dolazili iznajmljivali manje stanove, u drugom su počeli da traže veće i skuplje, a vlasnici stanova su odjednom u nekim sučajevima i duplirali cene, što je strašno i zbog toga sve su češći konflikti između stanodavaca i ljudi koji iznajmljuju stanove.

Tako je na Tviteru jedan čovek napisao kako je ostao šokiran nakon što je dobio otkaz u stanu uz jedno obrazloženje za koje se ispostavilo da ipak - nije istinito.

"Gazdarica me isterala iz stana prošlog meseca pod izgovor da prodaje stan. Evo ga na oglasima se izdaje za duplo više. Iskreno joj želim da izgori i da nikad ne uspe da ga legalizuje!", napisao je on.

Izvor: Twitter/Screenshot

Komentari na ovaj tvit su počeli da se nižu jedan za drugim: "Gazdarici želimo sve najgore, a ti treba da se osećaš dobro jer više nećeš morati da gledaš taj šljam od osobe", "Isto je i naš sin doživeo pre dve godine. Duplu cenu je opalila, a on je plaćao žestoko", nisu prestajali sa komentarima:

"Meni je za vreme vanrednog stanja najavljeno potencijalno oduzimanje stana, da ja budem pripremljen, ako ipak se reše da im treba stan. Nakon što sam ja sam presekao i našao drugi stan, odjednom su našli gips u slivniku i izlizao sam parket", "Tako mene 2018-te, kao da ga prodaju nekom svom prijatelju pa će ga on izdavati na dan pošto je kod Arene i to mi dali otkaz usred zime", "Ja bih je zvala namerno i rekla da se javljam povodom oglasa", "Stan do našeg iznajmljuju Rusi. Bezobrazna cena najma. Plaćali oko godinu dana, sad traže nešto jeftinije"...

(MONDO)